Tattoo shop

Waarschijnlijk heb je er wel eens één gezien; een tattoo shop. Misschien heb je er zelfs wel al ooit een tatoeage laten zetten. Of zou je er graag een tatoeage willen laten zetten. In dit artikel leggen wij uit wat een tattoo shop is en waar je op moet letten bij het vinden van de beste tattoo shop. Hopelijk kunnen we jou hiermee een steuntje in de rug geven.

Een tattoo laten zetten in een tattoo shop

Je verwacht het niet, maar bij een Tattoo shop kun je natuurlijk een tattoo laten zetten. Wellicht wordt dit jouw eerste tattoo. Of misschien is heb je al 5 of 10 tattoos laten zetten. Dit is voor iedereen natuurlijk anders.

Voor de mensen die voor het eerst een tattoo willen laten zetten is de keuze voor de juiste tattoo shop altijd heel belangrijk. Je wilt namelijk een tattoo laten zetten bij een shop waar je een goed gevoel bij hebt. Dit geldt natuurlijk ook als je al 10 tattoos hebt. Wellicht ben je opzoek naar een nieuwe plek omdat vorige keren tegenvielen.

In dit artikel stellen we een aantal positieve kenmerken en negatieve kenmerken op van een tattoo shop. Hierbij worden handvaten geboden waar jij bij het maken van je keuze rekening mee kunt houden.

Belangrijke kenmerken van een tattoo shop

Bij het kiezen van de juiste tattoo shop is een goed gevoel erg belangrijk. Hierbij past dan ook een keuze van de goede tattoo shop die jou op je gemak stelt. De tatoeage staat namelijk vereeuwigd op je lichaam. Dit zorgt er voor dat veel mensen spanning ervaren. Het maken van de juiste keuze kan hierbij al enorm helpen.

Als eerste is kwaliteit belangrijk. Je wilt namelijk een zo mooi mogelijke tattoo hebben. Hierbij is het belangrijk dat je al wat research doet van te voren. Plaatst de tattoo shop veel foto’s op social media? Neem hier dan zeker even een kijkje. Veel tattoo shops hebben ook een portfolio op hun site staan. Een portfolio of voorbeelden op social media geven een duidelijk beeld van de kwaliteit die een tattoo shop biedt. Wij raden dus zeker aan om hier goed naar te kijken.

Ook is een luisterend oor van groot belang. Luistert een tatoeëerder goed naar jouw wensen? Dan weet je in ieder geval dat er goed naar je geluisterd wordt. En dat is natuurlijk erg belangrijk aangezien de tattoo voor altijd op je lichaam zal staan.

Valkuilen van een tattoo shop

Buiten de positieve kenmerken zijn er ook valkuilen bij tattoo shops. Deze valkuilen zijn niet altijd makkelijk te herkennen. Vandaar dat we het belangrijk vinden om dit erbij te benoemen. Op deze manier kunnen jullie een goed geïnformeerde keuze maken. 

Als eerste de prijs. Tattoo shops verschillen in prijs. De een zal wat duurder zijn dan de ander. Hierbij is het belangrijk dat je kwaliteit en kosten tegen elkaar afstreept. Kies niet meteen voor de goedkoopste, maar de duurste is ook niet altijd de beste keuze. Hierbij is wat research van tevoren heel belangrijk.

Verder is het belangrijk om je eigen gevoel te volgen. Voel je je goed bij een tattoo shop en gaan ze hygiënisch te werk? Dan zit het meestal wel goed. Een van de belangrijkste onderdelen in het proces van het laten zetten van een tattoo is dat jij je op je gemak voelt. De kwaliteit van de tattoo shop kun je afleiden uit de portfolio en van social media, maar niet iedereen kan jou een gerust gevoel geven. Dus ons advies is ook echt om gewoon je gevoel te volgen.

Falcon Ink – Jouw Tattoo shop

Vanuit die optiek hebben wij ook Falcon Ink opgericht. Onze eigenaar Falko is met veel passie deze Tattoo shop in Geleen begonnen. Samen met zijn gepassioneerde artiesten leveren wij de beste kwaliteit op. Buiten de beste kwaliteit luisteren we altijd goed naar de wensen van onze klanten. Als de klant tevreden is dan zijn wij dat ook.

Neem gerust contact op of plan een vrijblijvend intakegesprek in.

Wij doen veel verschillende stijlen tatoeages. Dus zou je graag meer willen weten over bijvoorbeeld het laten zetten van een realistische tattoo? Raadpleeg dan ons artikel over realistische tattoos.

Geometric Tattoo

De wereld van de tatoeages is rijk aan verschillende soorten tattoostijlen. Deze stijlen lopen uiteen van een realistische tattoo tot aan een Geometric Tattoo. De Geometric Tattoo is

Lees verder »

Geef een reactie