Ben jij op zoek naar een tattoo shop in Geleen waar jij mooie tatoeages in verschillende stijlen kan laten zetten? Neem dan eens een kijkje bij Falcon Ink! Falcon Ink is gevestigd in Geleen, aan de Groenstraat. Inmiddels is Falcon Ink al niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Geleen en daar zijn we uiteraard trots op!

Bij onze tattoo shop in Geleen kun je terecht voor een breed scala aan stijlen voor jouw tattoo. Denk hierbijaan:

  1. Mandala
  2. Fineline
  3. Black & Gray
  4. Realistic
  5. Ornamental
  6. Polynesian
  7. Cover up

 

tatto shop geleen

Korte wachttijden

Internationale top artiesten

Al deze stijlen laten we natuurlijk alleen zetten door de allerbeste artiesten die we soms zelfs vanuit het buitenland in laten vliegen. Ook hebben we alle benodigde kennis over de stijlen. Zo denken we graag met je mee of het cultureel gezien in orde is om een maori tattoo te laten zetten in Nederland en geven we je ook advies over de beste toepassingen van een fineline tatoeage. Wij zijn van alle markten thuis!

 

TATTOO SHOP IN GELEEN – MEER DAN ALLEEN ZETTEN VAN TATTOOS

 

Bij Falcon Ink zijn we er trots op dat we meer doen dan enkel het plaatsen van tattoos. We doen er namelijk alles aan om jou zo comfortabel mogelijk te laten voelen op onze locatie zodat jij heel duidelijk en vrij aan kan geven wat jouw wensen zijn. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om jouw design ter plaatse te laten ontwerpen. We nemen de tijd om jou te leren kennen, jouw wensen in kaart te brengen en als laatste om een schitterend design te laten ontwerpen.

 

Ook denken we graag mee met betrekking tot de plek waar de tattoos het beste tot zijn recht komen. Zo hebben we recent een artikel geschreven over wat de beste plekken op het lichaam zijn voor een mandala tattoo voor vrouwen.

tattoo zetten

DE ZEKERHEDEN VAN ONZE TATTOO SHOP IN GELEEN

Bij Falcon Ink proberen we enkele vastigheden te creëren voor onze gasten. Zo kun je bij ons altijd rekenen op persoonlijk contact en de mogelijkheid op een geheel vrijblijvend intakegesprek.

Daarnaast werken wij enkel met de beste internationale en veelal prijswinnende artiesten om topkwaliteit te kunnen garanderen.

En als laatste werken wij altijd met korte wachttijden, ook wanneer onze agenda enorm vol loopt. Wees er dus wel snel bij om jezelf te verzekeren van een plekje!

Al met al proberen wij een tattoo studio te creëren waarbij we een veilige en vertrouwde omgeving opzetten voor al onze klanten. Daarnaast staat top kwaliteit natuurlijk bovenaan op de lijst van garanties. Ben jij nou benieuwd hoe dat er in de praktijk uit ziet? Loop dan gerust eens binnen, of boek direct een intakegesprek met Falko!

Geef een reactie