Wil jij graag een Tattoo laten zetten in de buurt van Maastricht? Misschien kunnen wij jou dan helpen. Wij van Falcon Ink in Geleen weten alles over het zetten van tatoeages, en dat op maar 20 minuutjes van het centrum van Maastricht af. In dit artikel vertellen wij meer over onze Tattoo Shop, artiesten en kunstwerken.

Onze Tattoo Shop in Geleen

Falcon Ink is opgericht in 2022 in Geleen. Onze eigenaar Falko heeft altijd een passie voor tattoos gehad, en wilde daar dan ook graag meer mee gaan doen. Zo werd Falcon Ink geboren.

Voor Falko is het zetten van kwalitatief goede tatoeages heel belangrijk. Maar buiten dat wil hij iedereen in de Tattoo shop een prettig gevoel geven. Zo is de shop op een hele warme manier ingericht. Wij horen daarbij ook vaker dat mensen zich echt thuis voelen in onze shop. Verder weten wij maar al te goed dat het zetten van een tatoeage heel spannend kan zijn. Door onze Tattoo shop warm in te richten kunnen wij de spanning iets meer neutraliseren. 

Kwaliteitsgarantie

Vanwege onze prijswinnende internationale artiesten kunnen wij een uitmuntende kwaliteitsgarantie bieden. Neem gerust een kijkje op onze site onder het kopje portfolio. Hier staan enkele voorbeelden van tatoeages van ongekende kwaliteit.

Wij zijn dan ook super trots dat wij deze kwaliteit kunnen bieden aan onze klanten. Alleen op deze manier kunnen wij onze klanten behouden. Dit gebeurt dan ook regelmatig, zo zien wij vaak mensen terugkomen. Net als nieuwe klanten, ontvangen we ook onze vaste klanten met open armen. Wanneer je op zoek bent naar de beste tattoo shop in de omgeving van Maastricht, kom je dan ook al snel uit bij Falcon Ink.

Tattoo soorten

Vanwege onze ervaren artiesten hebben wij de mogelijkheid om veel verschillende tattoo stijlen te zetten. Deze stijlen lopen uit elkaar van de Mandela tattoo tot de realistische tattoo. Alle verschillende tattoo stijlen hebben ook een verschillende betekenis. Voor meer informatie over de betekenis van de verschillende tattoo stijlen kun je een kijkje nemen bij ons artikel over tattoo stijlen.

Doordat wij veel verschillende stijlen te bieden hebben maken we de keuze niet makkelijker. Wel heb je hier de keuze die je verdient, een tatoeage zit namelijk vereeuwigd op jouw lichaam. Dit maakt het keuzeproces ook zo lastig.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Geen probleem! Wij helpen je graag mee in het denkproces. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jij meer dan tevreden naar huis gaat.

Falcon Ink in Geleen

Woon je in de omgeving van Maastricht en wil je een tattoo laten zetten? Met slechts 20 minuten in de auto vanuit Maastricht sta je in onze mooie tattoo studio in Geleen.

Neem gerust contact met ons op, of plan een vrijblijvend gesprek in. Hopelijk kunnen wij jou helpen met het vinden van de tatoeage die bij jou past. Wie weet tot snel in de gezelligste tattoo shop in de buurt van Maastricht.

Geometric Tattoo

De wereld van de tatoeages is rijk aan verschillende soorten tattoostijlen. Deze stijlen lopen uiteen van een realistische tattoo tot aan een Geometric Tattoo. De Geometric Tattoo is

Lees verder »