Wil jij een Tatoeage laten zetten?

Het zetten van tatoeages wordt steeds populairder. Of het gaat om realistische-, fineline- of Mandala tatoeages. Maar hoe weet je nou waar je het beste een tatoeage kunt laten zetten? Waar moet het zetten van een tatoeage aan voldoen? Dit zijn vragen die vaak naar boven komen bij mensen die een tatoeage willen zetten, logisch! Een tatoeage blijft namelijk op je lichaam zitten. Wij zullen je helpen met de nodige tips bij het zetten van een tatoeage.

Waar moet het zetten van een tatoeage aan voldoen?

Als eerste is hygiëne superbelangrijk. Een tatoeage is van de beste kwaliteit als deze hygiënisch is aangebracht, verder kan een slechte hygiëne ervoor zorgen dat je een ontsteking krijgt, dit wil natuurlijk niemand.
 
Het laten zetten van een goede tatoeage begint vaak bij de studio. Dit is dan ook een van de belangrijkste aspecten om op te letten als jij een tatoeage wilt gaan zetten. Wat vinden de meeste mensen hierin belangrijk?
 

Wat moet een tattoostudio te bieden hebben?

Een tattoostudio moet voldoen aan een aantal eigenschappen om een topservice te kunnen bieden. De kenmerken die belangrijk zijn:
·      Gevoel
·      Neem de tatoeëerder de tijd?
·      Wachttijden
 
Het is belangrijk dat je je goed voelt bij de tattoostudio. Neemt de tatoeëerder alle tijd voor je? Of probeert hij zoveel mogelijk te verdienen in een korte tijd? Dit merk je snel al als je binnenloopt. Het hebben van een intakegesprek met de tatoeëerder zorgt voor veel mensen dan ook voor een gerust gevoel, luistert hij goed naar je wensen?
 
Verder wil je niet te lang wachten op je tatoeage, hierbij is een lange wachttijd cruciaal. Een lange wachttijd zorgt ervoor dat mensen andere tattoostudio’s gaan zoeken. Een korte wachttijd zorgt ervoor dat mensen er meer zin in krijgen en dus ook een beter gevoel hebben, mocht je je tatoeage later willen laten zetten kun je dit altijd aangegeven bij een studio. Zij kijken dan samen mee wat voor jou de meest geschikte datum is.
 
Al deze eigenschappen vallen onder een topservice. Het is heel belangrijk om je thuis te voelen in de studio. Je op je gemak voelen bij het zetten van een tatoeage is dan ook het halve werk, het liggen in de stoel komt later wel. Je wilt namelijk altijd nog een keer terugkomen naar een studio om een nieuwe tatoeage te laten zetten, hierbij hoef je niet meer te twijfelen welke studio bij jou past.

Falcon Ink – Jouw plek in Nederland voor topkwaliteit tatoeages.

Het zetten van topkwaliteit tatoeages met een goed gevoel klinkt bij ons als Falcon Ink niet onbekend. Wij streven naar het zetten van de beste kwaliteit tatoeages van ons land. Hier nemen wij dan ook voor iedereen de tijd die nodig is. Plan zorgeloos een vrijblijvend intakegesprek in, of kom gerust langs bij ons in Geleen. Wij ontvangen je met een kopje koffie of thee, hierbij vertel jij je verhaal en wij luisteren aandachtig. Hopelijk helpen wij jou bij het vinden van de juiste tatoeage op het juiste moment.

Voor extra informatie kun je altijd een kijkje nemen op onze website van Falcon Ink.

Geometric Tattoo

De wereld van de tatoeages is rijk aan verschillende soorten tattoostijlen. Deze stijlen lopen uiteen van een realistische tattoo tot aan een Geometric Tattoo. De Geometric Tattoo is

Lees verder »

Geef een reactie