Jezelf de beste tattoo shop van Limburg noemen is natuurlijk niet iets wat je moet doen. Klanten horen dit over jou te zeggen. Daarom zijn wij erg blij dat we vaak horen dat onze klanten zelden een fijnere ervaring hebben gehad met een tattoo shop dan bij Falcon Ink. En daar doen we uiteraard ook ons best voor. Dat is niet iets wat zomaar tot stand is gekomen.

Samen met ons team gaan we voor de beste kwaliteit, maar ook voor de beste ervaring. Aandacht geven aan zaken waar anderen geen aandacht aan geven. Dat maakt ons uniek.

 

tatto shop geleen

Persoonlijke zorg

Internationale top artiesten

Onze stijlen

Iets waar onze klanten vaak erg positief over zijn, is het aantal verschillende stijlen die wij aanbieden. Wij vinden het belangrijk om een breed scala aan stijlen aan te bieden, aangezien dit er voor zorgt dat veel mensen bij ons terecht kunnen. De stijlen die wij momenteel aanbieden zijn:

  • Realistic
  • Black & gray
  • Mandala
  • Fineline
  • Ornamental
  • Geometrisch
  • Cover up
  • Polynesian

Daarnaast komen er ook vaak internationale top artiesten langs in onze studio, dus wanneer jij een specifieke wensen hebt met betrekking tot een bepaalde stijl of een bepaalde artiest dan valt er vaak wel wat te regelen!


WIJ BEGRIJPEN ONZE KLANTEN

Daarnaast doen wij ook erg goed ons best om te begrijpen wat de klant wil. Dit komt voornamelijk omdat wij zelf in het verleden ook klanten zijn geweest van Tattoo shops. Wij weten welke moeilijkheden er zijn bij het vinden van de juiste tattoo shop voor jouw gewenste tattoo. Wij begrijpen welke dingen we kunnen doen om iemand op zijn of haar gemak te laten voelen wanneer zij een kennismakingsgesprek met ons aangaan. Puur omdat wij voorheen zelf aan de andere kant van de tafel of aan de andere kant van het scherm hebben gezeten. De ervaringen die wij zelf opgedaan hebben, hebben we uiteraard meegenomen toen we zelf eenstudio op zijn gaan zetten. En dat is waarom wij denken dat mensen bij ons een prettig gevoel krijgen na een kennismakingsgesprek.

Daarnaast is het natuurlijk ook van belang dat de ontvangst in de studio goed is, en dat de artiesten van hoog niveau zijn. Niemand loopt met een tevreden gevoel weg bij een tattoo studio in Limburg, of waar dan ook in Nederland, wanneer de service top was maar de tattoo ronduit slecht is. Dat is ook waarom wij uitsluitend werken met (internationale) top artiesten. Iedereen die in onze studio terecht komt moet naar buiten lopen met een tattoo die er schitterend uit ziet en precies aansluit bij de wensen die vooraf gecommuniceerd zijn. Voor minder doen we het gewoonweg niet.

FALCON INK – TATTOO STUDIO IN GELEEN

Bij onze tattoo studio in Geleen in Limburg kan iedereen terecht die een mooie tattoo wil laten zetten, zonder veel gedoe. We adviseren je dan ook zeker om een kennismakingsgesprek met ons in te plannen zodat je direct kan ontdekken of je het juiste gevoel hebt bij ons en bij onze studio. We nemen graag de tijd om te zien of het gevoel goed zit, en wanneer dat niet het geval is raden we je ook direct aan om verder te zoeken naar een studio waar het gevoel wel goed zit. Gelukkig komt het eigenlijk nooit voor dat het gevoel niet goed is. Plan dus eenvoudig online een intakegesprek in, en wie weet zien we je dan binnenkort in onze studio!

Geef een reactie