Het zetten van een tattoo komt meer bij kijken dan alleen het zetten van de tatoeage. Hiervoor ga je namelijk al door een denkproces waarbij je gaat nadenken over de keuze die je wilt gaan maken. Een tatoeage zit uiteraard voor altijd op je lichaam. Daar mag dus best even goed over worden nagedacht. Nadat je de knoop hebt doorgehakt om een tattoo te nemen is het van belang om een tattoo shop te vinden waar jij een fijn gevoel bij hebt.

In dit artikel gaan wij dieper in op onze tattoo shop in Limburg, Falcon Ink. We vertellen onze manier van werken en onze unieke eigenschappen. Zo hopen wij jouw keuze voor een tattoo shop in Limburg een stuk makkelijker te maken.

Ontstaan Falcon Ink

Falcon Ink is opgericht in 2022 door eigenaar Falko. Falko heeft altijd een groot passie gehad voor tatoeages en ondernemen. Dit is dan ook terug te zien in het werk van Falcon Ink. Falcon Ink werkt iedere dag hard om haar belofte en streven waar te maken; mensen blij maken met hun lang gekoesterde tatoeages. Deze belofte kan onze tattoo shop in Limburg nastreven door onze artiesten van internationaal topniveau.

Buiten het zetten van een tattoo van top kwaliteit vinden wij het ook heel belangrijk om jou te helpen met het vinden van de tattoo die bij jou past. Wij weten namelijk maar al te goed dat dit een van de moeilijkste beslissingen is wanneer het aan komt op het laten zetten van een tattoo. Zoals eerder gezegd is een tattoo permanent. Dit hoort dus bij jou te passen als persoon en het hoort iets te zijn waar jij iedere dag weer blij van wordt. Door onze jarenlange ervaring weten wij erg goed hoe wij kunnen achterhalen wat jouw wensen zijn. En daarbij bedenken wij dan graag een mooie tatoeage.

Onze pijlers

Bij het opzetten van onze tattoo shop in Limburg hebben we een aantal pijlers opgesteld om onze eigen kwaliteit te waarborgen. Deze pijlers zijn voor ons van groot belang, en we kijken iedere dag of we hier nog altijd voldoende aandacht aan besteden. Gelukkig komen we iedere dag tot de conclusie dat dat het geval is!

Als eerste is goede kwaliteit uiteraard enorm belangrijk voor ons. Door onze artiesten van internationaal topniveau kunnen we deze pijler altijd waarmaken. Onze artiesten winnen regelmatig prijzen met betrekking tot hun tattoos en daar zijn we dan ook enorm blij mee. Zonder onze top artiesten zou dit alles niet mogelijk zijn.

Het werk van onze artiesten kun je terugvinden in ons portfolio, deze hebben we dan ook met trots op de site gezet.

Verder vinden wij het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een tattoo shop. Wij doen er bij ons in Geleen dan ook alles aan om dit te kunnen naleven. Dit onder andere aan de hand van korte wachtlijsten en persoonlijke adviezen. Zo kunnen wij onze nuchtere Limburgse mentaliteit kenbaar maken in de tattoo shop.

Falcon Ink – Voor jouw tatoeage in Limburg

Wij van Falcon Ink kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in onze winkel in Geleen. Plan gerust een gratis intakegesprek in. Hier heb je een één op één gesprek met deskundig advies. Wij leggen hier precies uit wat onze manier van werken is en wat jij van ons kan verwachten, verder geven we een prijsindicatie weer. Hopelijk zien we jouw snel bij ons in de tattoo shop.

Heb je al een keer een tattoo gezet waar je niet meer zo blij mee bent, en ben je nu opzoek naar een cover up tattoo? Geen probleem! Wij hebben een artikel geschreven over verschillende ideeën voor cover up tatoeages. Lees gerust ons artikel hierover. Hier gaan we wederom graag met jou opzoek naar de beste oplossing voor jou!

Geometric Tattoo

De wereld van de tatoeages is rijk aan verschillende soorten tattoostijlen. Deze stijlen lopen uiteen van een realistische tattoo tot aan een Geometric Tattoo. De Geometric Tattoo is

Lees verder »

Geef een reactie