Een realistische tattoo laten zetten in Nederland, het is zo eenvoudig nog niet. Wat het in ieder geval wel is, is ontzettend gaaf! Eerder hebben we al een artikel gepubliceerd waarin we met jullie delen waarom het zo ontzettend tof is om een realistische tattoo te laten zetten. In dit artikel gaan we de focus verleggen naar hoe jij het beste uit kan zoeken welke tattoo studio in Nederland perfect is om een realistische tattoo te zetten bij jou. Dat is namelijk voor iedereen anders. Toch zijn er altijd enkele kenmerken waaraan je een goede tattoo studio kan herkennen.

HOE VIND IK EEN GOEDE TATTOO STUDIO VOOR EEN REALISTISCHE TATTOO IN NEDERLAND?

We beginnen met enkele voor de hand liggende kenmerken van een goede en betrouwbare tattoo studio.

Allereerst adviseren wij om naar de reviews over de tattoostudio te kijken. Het is erg moeilijk om via Google Reviews neppe reviews te creëren. Daardoor geeft een tattoo studio met een goed aantal reviews een beeld van de algehele ervaring in de desbetreffende studio. Natuurlijk kunnen er altijd enkele slechte reviews tussen zitten van klanten die misschien onterecht ontevreden zijn, maar de algehele lijn in de reviews vertelt wel een verhaal. 

FB IMG 1615813393891

Beoordeeld met een 4,9

Transparante communicatie

Een ander element waar je naar kunt kijken zijn de artiesten van de betreffende tattoo studio’s. Hebben ze vaste artiesten of laten ze wellicht periodiek enkele (internationale) artiesten langskomen in hun studio. En staan deze artiesten dan ook goed aangeschreven? Over het algemeen gaan de echt goede artiesten ook alleen naar tattoo studio’s waarvan ze weten dat het om een goede studio met goede eigenaren gaat. Daarnaast is het vanzelfsprekend om te zorgen dat je een expert in realistische tattoos als artiest hebt wanneer je een realistische tattoo in Nederland wil laten zetten.

 

Falkoinstapost natural 1

Aansluitend op bovenstaande is het ook altijd verstandig om even goed door de portfolio te kijken van de artiest of van de vestiging. Het kan je enerzijds enkele ideeën geven, maar het geeft je ook een indruk van de kwaliteit die de artiest of de vestiging waarborgt.

Het laatste punt, en in onze ogen het meest belangrijke punt om te bepalen of een tattoo studio geschikt voor jou is, is het gevoel dat de tattoo studio bij jou opwekt. Heb je een klik met jouw contactpersoon? Word je goed begrepen? Nemen ze de tijd om jouw verhaal aan te horen? Durven ze een eigen mening te geven over jouw idee?

Je wilt geen tattoo studio die er enkel is om snel geld te verdienen middels een standaard tattoo. De tattoo studio moet begrijpen dat jouw realistische tattoo een verhaal vertelt en onderdeel moet zijn van zowel jouw lichaam als jouw identiteit. Het moet bij jou passen en het moet de juiste uitstraling bevatten. Dat kan enkel gerealiseerd worden wanneer er echt de tijd genomen wordt om naar jou te luisteren. 

Falcon Ink – Jouw plek in Nederland voor een realistische tattoo.

 

Het bovengenoemde is waar we bij Falcon Ink ook erg veel moeite in steken. Iedereen die een realistische tattoo wil laten zetten in Nederland kan bij ons terecht, en wij nemen voor iedereen uitgebreid de tijd. Vraag geheel vrijblijvend een intake gesprek bij ons aan, of loop gerust even binnen bij onze tattoo studio in Geleen. Falko ontvangt je met een kopje koffie of thee, en luistert aandachtig naar je verhaal. 

 

Geef een reactie