Een realistische tattoo is vaak het type tattoo dat de mond van anderen kan open laten vallen van verbazing. Wanneer een realistische tattoo goed wordt gezet, zien deze er zo ontzettend gaaf uit dat je de complimenten al bijna kan horen wanneer je bij ons de tattoo studio uit loopt. Nu is dat natuurlijk niet waarom je een tattoo laat zetten, maar vervelend is het absoluut niet!

Wat maakt een realistische tattoo zo goed?

De zoektocht naar een echte specialist in realistische tatoeages kan ontzettend lastig zijn. Zoals gezegd zien realistische tattoos er ontzettend mooi uit wanneer deze goed gezet worden, maar daarom is het juist ook een kunst om deze tattoos op de juiste manier te zetten. Het is van belang dat je de schaduw op de juiste plekken plaatst, dat er lichte elementen worden geplaatst op de goede plekken en met de juiste hoeveelheid, en natuurlijk dat het design perfect tot leven komt.

 

A73I0268 scaled

Internationale Artiesten

Aandacht voor Kwaliteit

Een reden om een realistische tattoo te laten zetten is bijvoorbeeld omdat het een foto perfect tot leven kan laten komen, op een permanente manier. Heb jij een foto van een moment of een persoon die je wilt koesteren op je lichaam, dan kan dat via een realistische tattoo ontzettend goed. Daarnaast kun je op deze manier ook heel goed dieren tot leven laten komen. Zo zien we bijvoorbeeld vaak een leeuw die men op realistische wijze getatoeëerd wil hebben. Het intimiderende hoofd van de leeuw, met daarbij de spectaculaire manen zijn ideaal voor een realistische tattoo.

Echter zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor realistische tattoos. Het kan bijvoorbeeld ook een onderdeel van een sleeve zijn!

 

Falconink Web 51

FALCON INK – SPECIALIST IN REALISTISCHE TATTOO

Bij Falcon Ink ben je hoge kwaliteit van ons gewend. En dat is bij onze realistische tattoos natuurlijk niet anders. Wij begrijpen als geen ander dat het cruciaal is dat realistische tattoos er piekfijn uitzien. Het verschil tussen een goede en een hele goede tattoo is bij een realistische tattoo des te meer zichtbaar. Dat is dan ook de reden dat wij ontzettend perfectionistisch zijn bij het kiezen van een tatoeëerder. Zoals altijd bij ons werken wij met internationale topartiesten. Daarom kunnen wij altijd top kwaliteit garanderen.

Neem contact met ons op!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van realistische tattoos? Neem dan gerust eens contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvend intake gesprek aan. Wij nemen graag de tijd om je te informeren over onze manier van werken en waarom wij geloven dat wij de juiste tattoo studio zijn voor jou.

Overigens kun je niet alleen voor realistische tattoos bij ons terecht. Wij zijn ook een expert in mandala tattoos voor vrouwen, en natuurlijk ook voor mannen. Andere stijlen waarvoor je bij ons terecht kunt zijn:

Heb je andere verzoeken? Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op! Wil je toch nog eerst wat inspiratie op doen, kijk dan eens door onze portfolio van eerder gezette tattoos heen!

Geef een reactie