Een realisme tattoo is, zoals de naam al doet vermoeden, een tattoo die bedoeld is om zo echt mogelijk te ogen. Met name portretten en dieren zijn erg populair in deze stijl, maar je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of is mogelijk binnen deze stijl. Denk aan auto’s, bloemen, klokken, schedels of nog tal van andere voorbeelden. Realisme tattoos zijn ook erg populair om als sleeve te laten zetten. 

Wij merken dat we steeds meer vragen krijgen rondom realistische of realisme tattoos, en daarom hebben we de moeite genomen om in één artikel de meest gestelde vragen te beantwoorden. Startende met de meeste gestelde vraag:

Dus als ik een foto meeneem, dan kunnen jullie dit op mijn huid verwerkelijken?

 

Ja! Dat kunnen we inderdaad. Het is wel belangrijk dat het een duidelijke foto is, van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Bij een realisme tattoo wordt er met name gebruikt gemaakt van schaduwen in plaats van hard lijnwerk, het is dus wel belangrijk dat de foto geschikt is om als tattoo te verwezenlijken. Hiermee voorkomen we dat je niet met een boel vage schaduwen eindigt zodat het een zwarte vlek lijkt. Maar als je een foto van goede kwaliteit meeneemt dan kunnen wij daar in de meeste gevallen prima mee uit de voeten.

 
Falconink Web 54

Kwaliteit gegarandeerd

Gratis Intakegesprek

Op welke lichaamsdelen kan ik een realisme tattoo laten zetten?

Zoals al eerder benoemd zijn realisme tattoos erg populair om in een sleeve te verwerken. Door het vele schaduwwerk kunnen verschillende uiteenlopende ontwerpen op een mooie manier in elkaar overlopen. Zo kun je dus meerdere onderwerpen in jouw sleeve verwerken. Niet iedereen wil natuurlijk gelijk een hele arm of volledig been vol tatoeëren. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een ontwerp op je borst, rug, of enkel op je bovenbeen of bovenarm. In principe kan een realisme tattoo overal gezet worden, het is echter wel belangrijk dat de oppervlakte groot genoeg is om de tattoo duidelijk op af te beelden. Kleine tattoos zijn meestal niet geschikt voor realisme tattoos, uitzonderingen daargelaten.

 

Hoeveel kost een realisme tattoo?

Zoals bij vrijwel elke andere tattoo is hier helaas geen eenduidig antwoord op te geven. De prijs van jouw tattoo is afhankelijk van meerdere factoren: de grootte van de tattoo, op welk lichaamsdeel hij komt, hoeveel details erin zitten, en zo spelen er nog tal van andere factoren mee. Tattoos zijn niet goedkoop: bij een volledige realistische sleeve kan dit al gauw in de duizenden euro’s lopen. Een hoop geld natuurlijk, maar je draagt wel een waar kunstwerk met je mee voor de rest van je leven. Om je een prijsindicatie te geven kun je het beste langskomen bij ons in de shop. Samen gaan we dan kijken naar de mogelijkheden en naderhand kunnen we je een idee geven van de kosten voor jouw ontwerp. Een intake inplannen is volledig gratis!

 

Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel

Eigenaar Falco van Falcon Ink weet als geen ander dat het lastig kan zijn om de perfecte tattooshop te vinden. Naast een kwalitatieve tattoo wil je je ook op je gemak voelen en de juiste klik voelen met jouw tattooshop. Daarom staat persoonlijke aandacht bij ons op een hoog voetstuk. Of je nu voor een kleine of een grote tattoo komt, we nemen voor iedereen de tijd en zullen ons altijd maximaal voor je inzetten. Dat, in combinatie met onze kwalitatief sterke tattooartiesten, maakt Falcon Ink de juiste keuze voor iedereen. Kom gerust bij ons langs om te kijken of je de juiste feeling bij ons ervaart!

Geef een reactie