Over Falcon Ink

Hey hallo, Ik ben Falko, eigenaar van Falcon Ink. Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan in de tattoo wereld heb ik de keuze gemaakt om onder mijn eigen naam verder te gaan.

Met een voorliefde voor tattoos en de passie voor het ondernemen heb ik het voorrecht om iedere dag te doen wat ik het liefste doe; mensen blij maken met hun lang gekoesterde tatoeages.

Ons doel

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te mogen helpen in hun zoektocht naar de juiste tattoo studio. Ik weet namelijk als geen ander hoe moeilijk dit proces is. Dit is een vertrouwensband die moet groeien. En precies met deze kennis kan ik al jouw onzekerheden wegnemen in de zoektocht naar jouw nieuwe tatoeage.

Je wilt een nieuwe tatoeage, maar je wilt wel een vertrouwt gevoel hebben bij een tattoo studio en artiest.
Je hebt geen zin in te lange wachtlijsten (het liefst zou je jouw sleeve gisteren al gehad willen hebben). Doordat ik ruimte heb om met zes tattoo artiesten per dag te kunnen werken, kan ik iedereen ook snel helpen aan de vraag van een tatoeage van ongekende kwaliteit. Je wilt goed geadviseerd worden over de juiste artiest voor jouw nieuwe project.

Ik help je hier maar al te graag mee! Boek nu hier jouw intake afspraak en dan bespreken we één op één de mogelijkheden in jouw zoektocht naar jouw nieuwe tatoeage.

tatto shop geleen

Het team

Falconink-Web-42

Alex White

Dotwork | Maori | Geometric

Met als achtergrond afgestudeerd te zijn op de universiteit voor architect ben je bij deze artiest aan het juiste adres voor al jouw line and dotwork, mandala’s, polynesian, Maori en geometrische projecten.

Met zijn ... jaar aan ervaring weet deze man waar hij het over heeft! Iedere keer weer een uniek exemplaar, dat is wat je van Alex kunt verwachten.

Falconink-Web-42

Vova Basevich

Cover ups

Veel van onze artiesten kunnen cover ups doen, maar wil je écht een next level cover up, dan is Vova (a.k.a. the COVER UP KING) jouw man. Wij hebben nog nooit te horen gekregen dat deze man een cover up project heeft geweigerd, jij gaat dus ook niet de eerste zijn.

Van iedere oude tattoo maakt Vova een nieuw kunstwerk! Op de grootste conventie met 300+ deelnemers heeft deze man de eerste (!!!) Plek weten te bemachtigen op het onderdeel cover ups.

Falconink-Web-42

Onyshchenko

Realism

Weet jij nog niet echt welke kant je op wilt met jouw tattoo? Onyshchenko is jouw artiest! Deze man luistert aandachtig naar jouw verhaal en zal dit gaan vertalen in een waanzinnig design. Een van de favorieten van onze klanten!

Deze artiest werkt ook met avondsessies. Ben jij overdag aan het werk, maar wil je bijvoorbeeld een sleeve starten? Dit kan bij ons ook in de late avonduren. Deze avondsessies starten vanaf 17.00 uur en eindigen wanneer het design er op staat!

Falconink-Web-42

Mateusz

Realism

Als het op realisme aankomt is Mateusz één van onze toppers. Het liefst zet Mateusz iedere dag portretten.

Falconink-Web-42

Max Chanishev

Welke stijlen?

Max is Max. Max heeft een unieke kijk op zijn designs, waardoor je bij deze man iedere keer iets unieks krijgt. Veel grote projecten worden door deze man gedaan.

Falconink-Web-42

Vados

Welke stijlen?

Met zijn eigen visie op het creëren van unieke designs is deze man ...... Deze artiest werkt ook met avondsessies. Ben jij overdag aan het werk, maar wil je bijvoorbeeld een sleeve starten? Dit kan bij ons ook in de late avonduren.

Afspraak inplannen

Loop jij al een tijd met jouw idee rond? Weet jij niet precies welke kant je op wilt gaan met jouw design? Plan dan nu jouw GRATIS intakegesprek in bij Falcon Ink! Ik hoop je snel te mogen voorzien van alle informatie die jij wilt hebben!

Wat kun je in dit gesprek verwachten?

Reviews

Informatie Tattoo Studio

CONTACTGEGEVENS

Groenstraat 13
6162 EM Geleen

Tel: +31(0) 6 28 56 10 99
mail: info@falcon-ink.nl

OPENINGSTIJDEN

maandag 10:00–18:00
dinsdag 10:00–18:00
woensdag 10:00–18:00
donderdag 10:00–18:00
vrijdag 10:00–18:00
zaterdag 10:00–18:00
zondag Gesloten