Over Falcon Ink

Falkoinstapost natural 1

Hey hallo!

Ik ben Falko, eigenaar van Falcon Ink. Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan in de tattoo wereld heb ik de keuze gemaakt om onder mijn eigen naam verder te gaan.

Met een voorliefde voor tattoos en de passie voor het ondernemen heb ik het voorrecht om iedere dag te doen wat ik het liefste doe; mensen blij maken met hun lang gekoesterde tatoeages.

Ons doel

Falconink Web 51

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te mogen helpen in hun zoektocht naar de juiste ‘match’ tussen jou en tattoo studio. Weten weten namelijk als geen ander hoe moeilijk dit proces soms kan zijn.

Wij zien dit als een vertrouwensband die moet groeien. Met precies die kennis kunnen wij alle onzekerheden wegnemen in de zoektocht naar jouw nieuwe tatoeage.

Je wilt een nieuwe tatoeage, maar je wilt wel een vertrouwd gevoel hebben bij een tattoo studio en artiest.
Je hebt geen zin in te lange wachtlijsten: je zou het liefste jouw tattoo gisteren al gezet willen hebben. Doordat ik ruimte heb om met meerdere tattoo artiesten per dag te kunnen werken, kan ik iedereen ondersteunen met hun vraag naar een tatoeage van ongekende kwaliteit.

Je wenst goed geadviseerd worden over de juiste artiest voor jouw nieuwe, unieke, project.

Ik help je hier maar al te graag mee! Boek nu jouw intake afspraak. Daar bespreken we één op één de mogelijkheden en ondersteunen we in jouw zoektocht naar jouw nieuwe tatoeage.

tatto shop geleen

Het team

Falconink-Web-42

Alex White

Dotwork | Maori | Geometric

Met als achtergrond afgestudeerd te zijn op de universiteit voor architect ben je bij deze artiest aan het juiste adres voor al jouw line and dotwork, mandala’s, polynesian, Maori en geometrische projecten.

Met zijn ... jaar aan ervaring weet deze man waar hij het over heeft! Iedere keer weer een uniek exemplaar, dat is wat je van Alex kunt verwachten.

Falconink-Web-42

Vova Basevich

Cover ups

Veel van onze artiesten kunnen cover ups doen, maar wil je écht een next level cover up, dan is Vova (a.k.a. the COVER UP KING) jouw man. Wij hebben nog nooit te horen gekregen dat deze man een cover up project heeft geweigerd, jij gaat dus ook niet de eerste zijn.

Van iedere oude tattoo maakt Vova een nieuw kunstwerk! Op de grootste conventie met 300+ deelnemers heeft deze man de eerste (!!!) Plek weten te bemachtigen op het onderdeel cover ups.

Falconink-Web-42

Onyshchenko

Realism

Weet jij nog niet echt welke kant je op wilt met jouw tattoo? Onyshchenko is jouw artiest! Deze man luistert aandachtig naar jouw verhaal en zal dit gaan vertalen in een waanzinnig design. Een van de favorieten van onze klanten!

Deze artiest werkt ook met avondsessies. Ben jij overdag aan het werk, maar wil je bijvoorbeeld een sleeve starten? Dit kan bij ons ook in de late avonduren. Deze avondsessies starten vanaf 17.00 uur en eindigen wanneer het design er op staat!

Falconink-Web-42

Mateusz

Realism

Als het op realisme aankomt is Mateusz één van onze toppers. Het liefst zet Mateusz iedere dag portretten.

Falconink-Web-42

Max Chanishev

Welke stijlen?

Max is Max. Max heeft een unieke kijk op zijn designs, waardoor je bij deze man iedere keer iets unieks krijgt. Veel grote projecten worden door deze man gedaan.

Falconink-Web-42

Vados

Welke stijlen?

Met zijn eigen visie op het creëren van unieke designs is deze man ...... Deze artiest werkt ook met avondsessies. Ben jij overdag aan het werk, maar wil je bijvoorbeeld een sleeve starten? Dit kan bij ons ook in de late avonduren.

Afspraak inplannen

Heb je al een tijd een idee in je hoofd of weet je juist helemaal niet welke kant je op wil met je nieuwe tattoo? Falko Eichhorn helpt je graag! Plan daarom nu jouw gratis en vrijblijvende intakegesprek bij Falcon Ink!

Wat kun je in dit gesprek verwachten?

Reviews

Lotte VergeestLotte Vergeest
13:55 17 Nov 23
Super service. Ben hier gegaan voor mijn eerste tattoo en erg fijn geholpen. De artiest was engels maar dat was eigenlijk geen probleem. Erg mooi en fijn gewerkt en stelde me erg op me gemakje.
ScyoniteScyonite
18:08 04 Nov 23
Uw ervaring hier begint met uw intake, aangezien de winkel u helpt de artiest te vinden die het beste bij uw ideeën past. Ik was op zoek naar een kunstenaar die goed was in metselwerk en dit leek geen gemakkelijke zoektocht, maar die zoektocht eindigde bij Falcon Ink.Ik kreeg een aantal foto's en de naam van de artiest toegestuurd en wist dat dit de plek was om mijn eerste tatoeage te krijgen. Ik kon de tatoeage binnen twee maanden na het eerste telefoontje boeken en dat is absoluut een pluspunt van de opzet die Falcon Ink gebruikt bij hun artiesten!Ik ontmoette een aantal zeer vriendelijke medewerkers in de winkel en voelde me altijd op mijn gemak tijdens mijn sessie. Ik wist niet precies hoe het uiteindelijke ontwerp mij zou staan, maar ik moet wel zeggen dat ik het er heel mooi uit vind zien!Al met al een geweldige en ondersteunende ervaring.
Nathalie VranckenNathalie Vrancken
12:22 31 Oct 23
Ik heb vanmorgen 2 teksttattoos laten zetten ben er heel blij mee en super tevreden...ik kon op hele korte termijn terecht wat echt super was...intakegesprek gehad en twee dagen erna mijn tattoo al...nog mooi voor mijn verjaardag op 5 november...thanxxx team falcon inkGroetjes nathalie
Britt GeurtsBritt Geurts
21:28 30 Oct 23
Mijn eerste tattoo hier laten zetten, super tevreden over de service en ben heel erg blij met het eindresultaat!
Imkje VrielinkImkje Vrielink
08:43 29 Oct 23
Dit is mijn eerste tatoeage, ben bij de intake geheel gerust gesteld.Tijdens het zetten van de tatoeage is er vaak genoeg gevraagd of het nog ging.De informatie die je mee krijgt voor thuis is duidelijk.Zou falcon ink bij anderen aanraden.
Colin CootjansColin Cootjans
09:06 14 Jul 23
Onderarm laten tatoeëren. Ik ben er heel tevreden mee. Medewerkers zijn vriendelijke en flexibel. Leuk om tussen door een praatje te maken, of mocht je even 5 minute pauze willen is dat geen probleem. Ook de nazorg verloopt prima. Vragen worden snel beantwoord. Heb het al aangeraden aan een vriendin mocht ze weer eens in de buurt zijn.
js_loader

Informatie Tattoo Studio

CONTACTGEGEVENS

Groenstraat 13
6162 EM Geleen

Tel: +31(0) 6 28 56 10 99
mail: info@falcon-ink.nl

OPENINGSTIJDEN

maandag 10:00–18:00
dinsdag 10:00–18:00
woensdag 10:00–18:00
donderdag 10:00–18:00
vrijdag 10:00–18:00
zaterdag 10:00–18:00
zondag Gesloten