Een tijdje geleden hebben wij een artikel geschreven met als onderwerp ‘Mandala Tattoos voor vrouwen’. Wij zijn namelijk van mening dat Mandala Tattoos ontzettend mooi zijn bij vrouwen. Dat betekent echter niet dat Mandala Tattoos niet geschikt zijn voor mannen. Integendeel zelfs. Wij hebben al regelmatig ontzettend mooie en stoere Mandala tattoos geplaatst bij mannen. En we zien ook nog iedere keer weer dat de populariteit van Mandala tattoos toeneemt. De aanvragen blijven maar binnen stromen, en wij begrijpen maar al te goed waarom dat het geval is.


Falconink Web 6

Vrijblijvende Intake

Mandala Specialist

In ons artikel over mandala tattoos voor vrouwen beschrijven we wat meer de achtergrond van de mandala tattoo, en welke geschiedenis daar achter schuilt. Mocht je daar meer over willen weten dan adviseren we je om dat artikel even te lezen. In dit artikel willen we ons meer focussen op onze (en onze klanten) favoriete plekken om een mandala tattoo te zetten. Dit is bij mannen namelijk net iets anders dan bij vrouwen, in onze ervaring.

De beste plekken voor een mandala tattoo voor mannen

We zien bij mannen eigenlijk vier plekken die ontzettend populair zijn om een mandala tattoo te plaatsen. Dit zijn de volgende:

  • De arm

We krijgen bij mandala tattoos ontzettend veel aanvragen voor het plaatsen van de tattoo op de arm. Dit verschilt per keer of het hierbij gaat om een volledige sleeve in mandala stijl, of om een kleinere tattoo op de onderarm of bovenarm/schouder. Hier zijn ook erg veel mooie variaties van te vinden wanneer je op zoek gaat naar inspiratie. De arm is over het algemeen een populaire plek om tatoeages te zetten, dus dit verrast ons uiteraard niet.

  • De knie

Een plek die we vooral bij mandala tattoos erg zien stijgen de laatste jaren is de knie. Dit komt waarschijnlijk ook omdat de tattoo een relatief pijnlijke plek is om op te tatoeëren. Echter zien wij wel ontzettend gave en unieke resultaten. Op de knie komt de veelal ronde vorm van de mandala tattoo erg goed tot zijn recht. In de ervaring van onze klanten is dit de pijn altijd waard!

  • De borst

Wederom een erg populaire plaats voor tatoeages, maar daarom niet minder spectaculair. De mandala tattoo op de borst is voor mannen ideaal. Zoals eerder gezegd hebben mandala tattoos vaak ronde vormen, waardoor die ook erg goed op zijn recht komen op de borst van een man. Een veilige keuze, maar wel heel mooi!

  • De hand

 Over het algemeen wordt de hand beschouwd als een zeer pijnlijke plek om een tattoo te zetten. Toch zien wij een trend van mandala tattoos die gezet worden op handen. En we begrijpen ook wel waarom, het ziet er echt gaaf uit namelijk. Niet voor iedereen weggelegd, maar voor de mensen die het wel doen is het echt ontzettend mooi.

 

Mandala Tattoo bij Falcon Ink, in Limburg

Uiteraard kun je ook voor de mooiste Mandala tattoos terecht bij onze tattoostudio in Limburg. Falcon Ink staat garant voor kwaliteit en we hopen dat we je snel mogen ontvangen op een kennismakingsgesprek. We nemen graag de tijd om kennis met je te maken, zodat we samen een tattoo uit kunnen zoeken die bij jou past. Daarnaast voel jij je in onze ervaring veel beter op je gemak wanneer je ruim de tijd hebt genomen om kennis te maken met ons. Het is natuurlijk ook niet niks, een tattoo laten zitten. Zeker als het de eerste keer is.

Mocht je direct een afspraak in willen plannen om een kennismakingsgesprek te voeren voor een Mandala Tattoo, of een andere tatoeage stijl, doe dat dan direct via knop hieronder. Tot snel!

Geef een reactie