Als jij opzoek bent naar meer informatie over een Mandala tattoo voor mannen, neem dan even de tijd om dit artikel goed door te lezen. Wij vertellen je graag wat een mandala tattoo is, waar deze tattoo het mooiste staat en ook waarom deze tattoo juist voor mannen enorm mooi is.

Wat is een Mandala tattoo?

Het woord Mandala wordt gebruikt voor verschillende dingen. Veel mensen zullen het woord Mandala herkennen van de kleurplaten waarbij de Mandala symbolen terug komen. Met name kinderen zijn hier dol op. Hierbij teken je allemaal verschillende figuurtjes die aan elkaar met precisie zijn verbonden. Deze vormen aan elkaar verbonden maakt de Mandala.

Net als de tatoeage soort is deze tekenkunst te herkennen door de perfecte balans. Alles staat hier dan ook mee samen. Het woord Mandala staat zelfs voor cirkel. Het zetten van de tatoeage kan op veel verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van alleen lijnen, puntjes of een combinatie van verschillende tactieken. Kort gezegd ben je heel vrij in wat jij in gedachten hebt. Wil je gaan voor veel rondjes, bloemetjes, strepen of punten? Dan is dat mogelijk.

Waar zet je een Mandala tattoo?

Tatoeages kun je op veel verschillende plekken laten zetten. Per tattoosoort zijn hier dan ook verschillende plekken die in de smaak vallen. Natuurlijk is dit voor iedereen helemaal persoonlijk, maar wij delen graag de plekken waar wij vaak een Mandala tattoo zetten

Er zijn voor de Mandala tattoo veel verschillende plekken waar deze stijl tattoo enorm goed tot zijn recht komt. Bij vrouwen zien we vaak dat ze deze stijl tattoo op hun rug of onderarm laten zetten. Bij mannen zien we vooral dat verschillende plekken op arm populair zijn. Mannen zetten een Mandala tattoo vaak op hun onder- of bovenarm. Dat betekent natuurlijk niet dat het raar is voor mannen om een Mandala tattoo op een andere plek te zetten. In principe komt deze stijl van tatoeëren echt overal tot zijn recht. De persoonlijke voorkeur van iemand hierin is altijd belangrijker dan wat wel en niet populair is.

Mandala tattoo bij mannen

Zoals hierboven al beschreven staat is de Mandala tattoo voor iedereen in trek. De laatste tijd zien we vooral veel mannen een Mandala tattoo laten zetten. Dat snappen wij persoonlijk absoluut. Deze tatoeage kan namelijk niet alleen mooi, strak en stoer zijn. Nee, deze tattoo is op veel verschillende mogelijkheden in te richten. Zo kun je door het puntige design een stoere mandala tattoo helemaal op je eigen manier vormgeven.

Daar helpen we je bij Falcon Ink overigens ook graag bij. Niet alleen zetten onze artiesten mooie tatoeages van topkwaliteit, wij kunnen ook het design van A tot Z voor je maken. Samen met onze artiesten komen we dan tot het design van bijvoorbeeld een mooie en stoere mandala tattoo.

Falcon Ink - jouw specialist in Mandala tattoos bij mannen

Wil jij graag een Mandala tattoo laten zetten? Dat kan bij Falcon Ink! Onze prijswinnende internationale top artiesten nemen graag de tijd voor je. Bij Falcon Ink staan we bekend om onze topkwaliteit en topservice. Wij nemen echt de tijd om jouw wensen duidelijk in kaart te brengen en te zorgen dat jij met een fijn gevoel de tattoo studio verlaat en binnenkomt!

Neem gerust contact met ons op en plan een vrijblijvend gesprek in. Hopelijk zien we elkaar snel, online of op locatie!

Verder kunnen ook vrouwen natuurlijk bij ons terecht voor een Mandala tattoo. Lees daarover meer in ons eerder gepubliceerde artikel over Mandala tattoos voor vrouwen!

Geef een reactie