De wereld van de tatoeages is rijk aan verschillende soorten tattoostijlen. Deze stijlen lopen uiteen van een realistische tattoo tot aan een Geometric Tattoo. De Geometric Tattoo is de tattoostijl waar we het in dit artikel over gaan hebben.

De afgelopen jaren heeft deze interessante en opvallende tattoostijl de harten van de Tattoofans gestolen. Niet alleen vanwege het opvallende ontwerp, maar ook vanwege de betekenis van deze Tattoostijl. De Geometric Tattoo maakt het mogelijk om een tatoeage met een echte betekenis te laten tatoeëren. In dit artikel gaan we dieper in op alle kenmerken van een Geometric Tattoo, verder gaan we bekijken of deze tattoo misschien wel perfect bij jou past.

Tattoo met veel kenmerken

Een Geometric Tattoo bestaat uit veel verschillende geometrische vormen en patronen. Denk hierbij aan: driehoeken, vierkanten, cirkels en lijnen. Al deze verschillende vormen en patronen hebben een bepaalde betekenis. Zo staat een kubus voor de aarde, terwijl een pijl voor bescherming staat. Deze betekenissen zorgen ervoor dat jij een Tattoo kunt laten ontwerpen die echt bij jou past. Denk daarom ook altijd goed na over de keuze die je hierin maakt.

De perfecte tattoo voor jou

Ben jij opzoek naar een betekenisvolle tattoo die ook nog eens een kunstige uitstraling heeft? Misschien is deze tattoosoort dan wel perfect voor jou! Met deze tattoosoort kun jij aan je vrienden en familie laten zien hoeveel je van hen houdt, maar ook kun je je liefde voor de aarde tonen aan de buitenwereld. Vanwege de diversiteit van deze tattoosoort zit er dan ook altijd wel iets tussen waarmee jij de betekenis van jouw tattoo op een kunstmatige manier duidelijk kunt maken.

Hulp bij jouw tattookeuze

Veel mensen vinden het lastig om de juiste keuze voor een tatoeage te maken. Zelfs als ze al precies weten wat voor soort tatoeage ze willen. Dit is heel logisch! Een tatoeage zit namelijk vereeuwigd op je lichaam, hier wil je geen verkeerde beslissing in maken.

Wist jij dat wij van Falcon Ink iedere dag mensen helpen bij het maken van de juiste tattoo keuze? Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij namelijk maar al te goed dat het keuzeproces het moeilijkste proces is bij het zetten van een tatoeage. Hierin willen wij onze klanten graag ondersteunen. Op deze manier weten wij zeker dat onze klanten met een lach naar binnen, en naar buiten lopen.

Falcon Ink voor jouw Geometric Tattoo

Ben jij benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden bij het zetten van een Geometric tattoo? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze voor jou.

Buiten dat wij Geometrische Tattoos zetten hebben we ook verstand van allerlei andere tattoostijlen. Dit grootschalige aanbod kunnen wij aanbieden vanwege onze prijswinnende internationale artiesten, waarmee wij een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Neem gerust een kijkje in ons portfolio op de website. Hier staan verschillende tattoostijlen afgebeeld. Verder kun je ook ons artikel over de verschillende tattoo stijlen raadplegen. Misschien zit hier wel precies tussen waar jij naar opzoek bent.