Fineline Tattoos zijn ontzettend populair op dit moment. Wij krijgen ontzettend veel aanvragen voor Fineline tattoos, en dat begrijpen we heel erg goed. Het ziet er namelijk heel strak en uniek uit. Maar wat is een fineline tattoo nu precies?

Wat is een fineline tattoo?

De naam ‘fineline’ geeft natuurlijk al het een en ander weg. Letterlijk vertaald is dit een ‘dunne lijn’, en dat is eigenlijk precies wat de tattoo is. Een fineline tattoo bestaat uit allemaal dunne lijnen, met soms een mix van wat grovere lijnen. Hierdoor krijg je vaak strakke en minimalistische designs. Iets wat tegenwoordig ontzettend populair is, maar ook iets wat erg geschikt is voor mensen die een betekenis volle tattoo willen laten zetten van bijvoorbeeld een naam van een dierbaar persoon die er wellicht niet meer is.

 

A73I0026 scaled

Persoonlijke Advies

Top Kwaliteit

Fineline is namelijk enorm geschikt voor het schrijven van teksten en namen. We zien veelvuldig dat mannen of vrouwen graag een tattoo willen van een quote die ze erg aanspreekt en door moeilijke momenten heeft heen gesleept. Wat is er dan mooier dan het vereeuwigen van deze spreuk op jouw lichaam, zodat deze spreuk voor altijd onderdeel van jou is.

Hetzelfde geldt voor namen van dierbaren. Hierbij gaat het vaak om de naam van de partner, of van de kinderen. In sommige gevallen zit er ook een erg emotioneel verhaal aan, zoals wanneer het bijvoorbeeld gaat om een dierbaar persoon die iemand verloren is. Fineline is dan een hele geschikte methode om deze naam op een mooie en stijlvolle manier bij je te dragen op het lichaam.

Fineline tattoos zijn geschikt voor meer dan alleen namen of teksten

Hoewel Fineline tattoos voor teksten en namen dus enorm geschikt zijn, betekent dat niet dat dat het enige is waarvoor het ingezet kan worden. Er zijn namelijk ook ontzettend mooie minimalistische afbeeldingen te maken middels de fineline methode. Het is soms verbazingwekkend hoe mooi een tattoo kan worden via wat simpel lijnenwerk. Vooral wanneer je van een minimalistisch design houdt.

De voordelen van fineline

Doordat de fineline tattoos worden gezet met een erg dunne naald is het mogelijk om ontzettend secuur en gedetailleerd te werk te gaan. Daarnaast is een ander bijkomend voordeel dat deze dunne naald minder pijnlijk is dan de dikkere naalden van andere methodes. Een fineline tattoo kan dus erg geschikt zijn wanneer je het spannend vindt om jouw eerste tattoo te laten zetten. Vooral als je opziet tegen de pijn van een tattoo.

Fineline tattoo bij Falcon Ink


De werkwijze van Falcon Ink staat voor topkwaliteit en maatwerk. Dat is ook bij Fineline tatoeages niet anders. Je kunt van ons wederom een persoonlijke aanpak verwachten waarmee we je zo comfortabel mogelijk laten voelen, en uiteraard zorgen we ervoor dat jouw tatoeage er perfect uit ziet. Samen komen we tot een mooi design die precies aansluit bij jouw wensen. Neem snel contact met ons op, of plan direct een geheel vrijblijvend intakegesprek met ons in. Wil je toch nog eerst wat inspiratie op doen, kijk dan eens door onze portfolio van eerder gezette tattoos heen!

Geef een reactie