Wat tof dat je opzoek bent naar meer informatie over Black & Gray Tattoo designs! Wij bij Falcon Ink weten maar al te goed wat het zetten van een Black & Gray Tattoo inhoudt en welke designs bij veel mensen in de smaak vallen. Aan de hand van dit artikel willen we jou een nog beter beeld geven over Black & Gray Tattoo designs. 

Het verleden van de Black & Gray Tattoo

De afkomst van de mooie techniek van de Black & Gray Tattoos is niet 100% te verklaren. Wel zijn er theorieën die verklaren dat deze techniek hoogstwaarschijnlijk afkomstig is uit de Amerikaanse gevangeniscultuur. Vanwege de schaarste in kleuren moest er creatief om worden gegaan met het kleurgebruik. Dit heeft ertoe geleid dat mensen gebruik gingen maken van pen inkt en as van sigaretten.

De naam Black & Gray wordt dan ook vaker nog terugverwezen naar namen als ‘jailhouse’ of ‘joint style’. Deze namen stammen af uit de gevangenissen. De naam Jailhouse is hierbij de bekendste. Aangezien deze technieken buiten de gevangenis om heel populair werden, zijn deze namen veranderd naar de Black & Gray Tattoo.

Techniek bij het zetten van een Black & Gray Tattoo

Bij het zetten van een Black & Gray Tattoo komen veel vaardigheden kijken, ook buiten het zetten van de tattoo om. Zo worden de kleuren geproduceerd door zwarte inkt te verdunnen met gedestilleerd water of door de zwarte inkt te mengen met wit. Hierdoor ontstaat de kleur grijs.

Buiten het kleurgebruik is schaduw heel belangrijk bij het zetten van een Black & Gray Tattoo. Doordat de schaduwtinten worden toegevoegd valt de tatoeage vanwege het contrast meer op. Het zetten van subtiele soorten schaduw vereist een hoog niveau.

Bij Falcon Ink hebben we de technieken van een Black & Gray tattoo goed onder de knie. Zo hebben we gecertificeerde en prijswinnende topartiesten die top kwaliteit tattoos kunnen bewerkstelligen. Bij ons staat kwaliteit dan ook altijd aan hoog in het vaandel.

Black & Gray Tattoo design

Voor een Black & Gray tatoeage zijn er veel verschillende designs mogelijk. Dit geeft je de ruimte om veel mogelijkheden te bekijken. Dit is natuurlijk superfijn, maar ook maakt dit de keuze nog wel eens wat lastiger.

Vanwege de contrasten in deze tatoeage soort is de tattoo altijd goed zichtbaar. Hierbij zorgen de kleuren er ook nog eens voor dat de tattoo vrij neutraal oogt. Dit is natuurlijk heel fijn, zo matcht je tattoo altijd met je kleding.

Voor inspiratie kun je altijd ons portfolio raadplegen. Hier staan allemaal verschillende voorbeelden.

Falcon Ink – De tattoo shop voor jouw Black & Gray tatoeage

Wij van Falcon Ink zetten allerlei verschillende soorten tatoeages. Waaronder de Black & Gray tatoeage. Vanwege onze gecertificeerde topartiesten kunnen wij dan ook de beste kwaliteit garanderen voor jouw tatoeage.

Wil je meer weten over verschillende designs? Neem dan gerust een kijkje op onze website of plan een vrijblijvend gesprek in! Wellicht kunnen wij jouw helpen met het vinden van een design dat bij jouw past.

Geometric Tattoo

De wereld van de tatoeages is rijk aan verschillende soorten tattoostijlen. Deze stijlen lopen uiteen van een realistische tattoo tot aan een Geometric Tattoo. De Geometric Tattoo is

Lees verder »

Geef een reactie