Ga je voor een black and grey tattoo of toch voor een kleurentattoo? Wanneer je een tattoo laat zetten zijn er veel dingen waar je over na moet denken, en dit vraagstuk is een hele belangrijke. Een tatoeage is immers permanent. De keuze die je maakt kan tevens leidend zijn voor toekomstige tatoeages die je misschien nog laat zetten. Als je bijvoorbeeld een sleeve laat zetten wil je wel dat de verschillende tatoeages samen een mooi geheel vormen en goed op elkaar aansluiten. In dit artikel zetten we de voor-en nadelen van black and grey tattoos voor je op een rijtje, zodat we je keus wellicht iets vergemakkelijken.

 

Sneller

Black and grey tattoos zijn over het algemeen iets sneller klaar dan kleuren tattoos. Nu is dit niet de hoofdreden waarop je je keus zou moeten baseren, maar voor mensen met een lage pijngrens kan dit wel een belangrijk punt zijn. Sommige mensen zijn ook van mening dat een black and grey tattoo minder pijnlijk is om te laten zetten, maar dit is subjectief en verschilt van persoon tot persoon.

 

 

HighendTattoo 2 scaled

Eerlijk advies

Internationale Top Artiesten

BLACK AND GRAY TATTOO HALF SLEEVE OF VOLLEDIGE SLEEVE

We zien bij black and gray tattoos veel verzoeken om te starten met een half sleeve. We snappen dat dit wellicht een minder grote stap is dan een volledige sleeve, maar toch adviseren wij dit niet.

De reden hiervoor is dat het bij het designen mooier en eenvoudiger is om direct voor een volledige sleeve te gaan. Hierdoor kan alles direct mooi aan elkaar ontworpen worden, in plaats van losse stukken. Mocht je nu toch graag voor een black and gray half sleeve willen gaan omdat je dit mooier vindt of omdat je de sleeve in stappen compleet wil maken, geef dat dan van te voren duidelijk aan bij de designer. Deze kan daar dan rekening mee houden.

We hebben al enkele black and gray half sleeve tattoos gezet en naar onze mening zijn ze echt enorm tof geworden.

Afbeeldingen of portretten van idolen, fictionele karakters of familieleden

Zoals we eerder al hebben benoemd is black and gray een stijl die zich enorm goed leent voor schaduwen en contrast. Dat is een van de redenen waarom black and gray tattoos vaak eindigen als een portret van een idool, een fictioneel karakter of zelfs van (overleden) familieleden of geliefden. Black and gray maakt dergelijke portretten er erg rustig en stijlvol uitzien. Een unieke manier om iets waar je waarde aan hecht te vereeuwigen op jouw lichaam, zodat je het altijd bij je draagt. Of dat nu Goku van Dragon Ball Z, Billie Eilish of je partner is. Mooi wordt het gegarandeerd!

De beste tattoo artist voor black and gray

Wat voor een soort tattoo je ook laat zetten, je wil altijd dat dit gebeurt door een tattoo artist die enorm goed is. Of het nu gaat om een mandala tattoo, een realistische tattoo of een black and gray tattoo. Je wil altijd dat jouw artist een artist is die hoog aangeschreven staat en bij voorkeur ook nog enkele prijzen heeft gewonnen die zijn  autoriteit bevestigen. Dit is ook de reden dat we bij Falcon Ink enkel werken met de beste artiesten. Periodiek laten wij internationale (en vaak prijswinnende) artiesten in onze studio te gast zijn om zo de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen voor onze klanten.

Enthousiast geworden over een black and gray tattoo? Plan dan snel een kennismakingsgesprek in met Falko van Falcon Ink. Falko bespreekt de mogelijkheden rustig met je door en voorziet je van advies waar nodig. Wacht dus niet langer en start vandaag nog met het realiseren van jouw droomtattoo!

 

Geef een reactie